Reed Strucker

Stephen Moyer Kot tožilec, specializiran za zločine mutantov je Reed prepričan, da je zapiranje nevarnih ljudi, ki kršijo zakon izraz domoljubja. Toda, ko njegova agencija razglasi njegova otroka za nevarna, se je Reed skupaj s svojo družino primoran zateči v podzemlje in se skrivati s skupino mutantov, ki so njihovi edini zavezniki.Kot tožilec, specializiran za zločine mutantov je Reed prepričan, da je zapiranje nevarnih ljudi, ki kršijo zakon izraz domoljubja.
Toda, ko njegova agencija razglasi njegova otroka za nevarna, se je Reed skupaj s svojo družino primoran zateči v podzemlje in se skrivati s skupino mutantov, ki so njihovi edini zavezniki.

Caitlin Strucker

Amy Acker Caitlin bi naredila vse, da zaščiti svojo družino. To nikoli ne drži bolj kot po tem, ko njen sin med incidentom v šoli manifestira do sedaj neznane in nevarne mutantske sposobnosti. Skupaj z družino je Caitlin primorana združiti moči s skupino mutantov na begu, pri čemer bodo njeni materinski instinkti postavljeni na preiskušnjo.Caitlin bi naredila vse, da zaščiti svojo družino.
To nikoli ne drži bolj kot po tem, ko njen sin med incidentom v šoli manifestira do sedaj neznane in nevarne mutantske sposobnosti. Skupaj z družino je Caitlin primorana združiti moči s skupino mutantov na begu, pri čemer bodo njeni materinski instinkti postavljeni na preiskušnjo.

Lauren Strucker

Natalie Alyn Lynd Odločna najstarejša hči družine Struckers je skrivala svoje mutantske moči od vseh v svojem življenju. Ko pa njen brat doživi travmatičen dogodek, ki sprosti njegove mutantske sposobnosti, je Lauren prisiljena razkriti njene sposobnosti, da bi obvarovala družino, ki se brezupno skriva pred Sentinel Services.Odločna najstarejša hči družine Struckers je skrivala svoje mutantske moči od vseh v svojem življenju.
Ko pa njen brat doživi travmatičen dogodek, ki sprosti njegove mutantske sposobnosti, je Lauren prisiljena razkriti njene sposobnosti, da bi obvarovala družino, ki se brezupno skriva pred Sentinel Services.

Andy Strucker

Percy Hynes White Med zastrašujočim srečanjem v šoli se morata Reed in Caitlinin najstniški sin hitro sprijazniti z mutantnimi sposobnostmi za katere nikoli ni vedel, da jih ima. Uporaba moči med incidentom v šoli je spremenila njega in njegovo družino v begunce. Ko se neradi pridružijo silam mutanstskega podzemlja, bo Andy postavljen pred preiskušnje kakršne si niti zamisliti ni mogel.Med zastrašujočim srečanjem v šoli se morata Reed in Caitlinin najstniški sin hitro sprijazniti z mutantnimi sposobnostmi za katere nikoli ni vedel, da jih ima.
Uporaba moči med incidentom v šoli je spremenila njega in njegovo družino v begunce. Ko se neradi pridružijo silam mutanstskega podzemlja, bo Andy postavljen pred preiskušnje kakršne si niti zamisliti ni mogel.

Jace Turner

Coby Bell Kot član Sentinel Services je Jace osredotočen na varovanje sveta pred mutanti, ki kršijo zakon. Zadolžen je za sledenje družini Strucker v mutantskemu podzemlju, ki jih skriva. Ta pregon bo postavil na preiskušnjo njegova prepričanja o misiji in njegov lastni moralni kompas.Kot član Sentinel Services je Jace osredotočen na varovanje sveta pred mutanti, ki kršijo zakon.
Zadolžen je za sledenje družini Strucker v mutantskemu podzemlju, ki jih skriva. Ta pregon bo postavil na preiskušnjo njegova prepričanja o misiji in njegov lastni moralni kompas.

Eclipse/Marcos Diaz

Sean Teale S svojo sposobnostjo absorbiranja in manipulacije s svetlobo je Eclipse / Marcos že bil iskan človek s strani Sentinel Services. Zdaj, ko so mu odvzeli tisto, kar najbolj ljubi, ga nič ne bo ustavilo, da bi pomagal njegovi podzemni mreži mutantov v neposrednem boju z njimi.S svojo sposobnostjo absorbiranja in manipulacije s svetlobo je Eclipse / Marcos že bil iskan človek s strani Sentinel Services.
Zdaj, ko so mu odvzeli tisto, kar najbolj ljubi, ga nič ne bo ustavilo, da bi pomagal njegovi podzemni mreži mutantov v neposrednem boju z njimi.

Blink/Clarice Fong, a.k.a. Clarice Ferguson

Jamie Chung Blink / Clarice je že dolgo časa sama na begu in sposobnost teleportiranja je edino kar ji pomaga, da je Sentinel Services ne ujamejo. Če želi preživeti, nima druge izbire, kot da združi moči z mutanskim podzemljem.Blink / Clarice je že dolgo časa sama na begu in sposobnost teleportiranja je edino kar ji pomaga, da je Sentinel Services ne ujamejo.
Če želi preživeti, nima druge izbire, kot da združi moči z mutanskim podzemljem.

Polaris/Lorna Dane

Emma Dumont Kot uporna mlada ženska z močjo manipulacije z magnetizmom je Polaris / Lorna  s svojimi podzemnimi mutanti uspela ustvariti družino. Po tem, ko prejme nekaj šokantnih novic, spozna, da se ne bori samo za lastno preživetje, ampak za preživetje vseh mutantov.Kot uporna mlada ženska z močjo manipulacije z magnetizmom je Polaris / Lorna  s svojimi podzemnimi mutanti uspela ustvariti družino.
Po tem, ko prejme nekaj šokantnih novic, spozna, da se ne bori samo za lastno preživetje, ampak za preživetje vseh mutantov.

Thunderbird/John Proudstar

Blair Redford Thunderbird / John s svojo super močjo in nadčloveško sposobnostjo sledenja prevzame vodenje skupine mutantov, ki se skrije v podzemlje, da bi se izognili odkritju. S Sentinel Services za petami je skupaj s svojimi mutanti in družino Strucker vpet v boj za preživetje.Thunderbird / John s svojo super močjo in nadčloveško sposobnostjo sledenja prevzame vodenje skupine mutantov, ki se skrije v podzemlje, da bi se izognili odkritju.
S Sentinel Services za petami je skupaj s svojimi mutanti in družino Strucker vpet v boj za preživetje.